Napjainkban a divat megvetette lábait az egészségügyben is!

Vajon hogyan tehet egy nővér, egy ápoló, vagy orvos jó benyomást a betegre, illetve azok családjára? Hogyan alakulhat ki első látásra, első találkozásra bizalom? Mivel sajnos elég felületes és vizuális típusú lény az ember, így sokat számít, hogy milyen a megjelenés.  Ezért, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen is az a munkaruha, amiben a páciensek és hozzátartozóik látnak minket, illetve egész nap viselünk. Hála a KOI márkának, napjainkban már csinos, praktikus és egyben kényelmes ruhákban dolgozhatnak az egészségügyi területen dolgozók is

Azt mindnyájan tudjuk, hogy napjainkban orvosként, nővérként,. ápolóként helytállni nehéz, embert próbáló feladat.  Két irányból vannak az egészségügyben dolgozók nyomás alá helyezve.  A munkahelyük oldaláról szakmailag és a betegek illetve hozzátartozóik oldaláról érzelmileg egyaránt. Minden pillanatban szívben, lélekben és tudásban a topon kell lenni, sőt, empatikusnak és kedvesnek kell maradni még a legnehezebb pillanatokban is. Ez hivatás, erre születni kell.

Hányszor ültünk már váróban? Hányszor vártunk már orvosra, nővérre, ápolóra, beteghordóra? Hány orvosi köpenyt néztünk már életünk során? A kevésbé szerencsések többet, a szerencsésebbek kevesebbet. Jellemzően nem marad meg bennünk más emlékkép, mint a folyosón elsuhanó fehér, vagy zöld köpeny látványa. Aki járt már gyerekosztályon, tudja, hogy a környezet, a benyomás mennyire fontos, milyen jelentős hatással van a gyerekek kedélyére, lelkiállapotára, hangulatára. Tudatos tervező munka eredményeként kerülnek mókás jelenetek a falakra, így válnak színessé és érdekessé az amúgy lehangoló kórtermek.

Miért nem lehet, egy fogorvos, nőgyógyász, gyerekorvos stílusos, egyedi, trendi? Miért nem érezheti magát kényelmesen és jól a munkaruhájában? Miért nem öltözködhetnének másként, mint megszoktuk? A kötelező fehér vagy zöld köpeny ideje lejárt. Lehet izgalmas színeket, új formákat, trendi szabásokat viselni. Az igényes és tehetős doktorok általában Amerikából rendelnek maguknak “munkaruhát”, de most már itthon is elérhető a stílusos, kényelmes, praktikus és magas minőségű orvosi és nővér ruha. Köszönhetően a KOI márka magyarországi megjelenésének.

Kiváló minőségű termékeink, modern megjelenésük mellett, minőségi műszálas anyagból készülnek, mely nem fakul, nem gyűrődik és kényelmesebb, mint pamut társai. Ruháink igényes megoldásokkal, praktikus, a mindennapi munka során jól használható részletekkel készülnek el. Ennek köszönhetően megjelenésünk, és annak a bizonyos első találkozásnak az emléke is mássá válhat, mint eddig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük