Mi az a KOI?

A márkánk történet 2006-ban egy szűkös kis Los Angelesi lakásból indult, azzal az egyszerű küldetéssel, hogy olyan egészségügyi munkaruhákat csináljunk, amelyeket az egészségügyben dolgozók szívesen viselnek.

Ekkor tájt nem igazán szerepelt egy mondatkörnyezetben az egészségügyi munkaruházat és a divat szavak. Ezen szerettünk volna változtatni, divatos, színes, kényelmes és praktikus fazonokkal, modellekkel.

Rendhagyóan az egészségügyi munkaruhák zöldek voltak, vagy a zöld valamilyen förtelmes árnyalata, anyaguk pedig az asztal terítőjére hasonlított.

Nem akartuk megváltoztatni az egész ágazatot, csak egyszerűen jobb egészségügyi munkaruhákat szerettünk volna gyártani. Egyszerűen így alakult. Szuper funkciókkal és jövőbe mutató divatos megjelenéssel láttuk el a ruháinkat, ami tetszett a célközönségünknek. Nagyon felemelő tud lenni, amikor, az extra hosszú műszakodat a mi karcsúsított és nagyon kényelmes ruhánkban töltöd el.

Ha egészségügyi munkaruhát kell hordanod, nem kellene jól kinézned és jól is érezni magad benne?

Mi azt gondoljuk igen. Ezért mi folyamatosan finomítjuk, teszteljük és áttervezzük a ruháinkat, hogy még jobbak legyenek.  És apró különlegességeket teszünk rájuk, amitől különlegesek lesznek. Ilyen például a szivárvány alakú cipzár, csillagalakú cipzár húzóka.

Filozófiánk: Mi nem csak egészségügyi munkaruhákat, hanem boldogságot tervezünk, öltésről- öltésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük