A műszálas termék tényleg rossz?

Sokan még mindig úgy tartják, hogy a poliészter, vagy műszálas termékek a silány minőséget és a spórolást képviselik a gyártók oldaláról, de mi szeretnénk ezt a tévhitet eloszlatni.

Sokakban kialakult az előítélet a műszálas termékek iránt, a silány minőségű kínai/piacos termékek miatt.
Mindenkivel előfordult, hogy vett olcsón, jól kinéző ruhát, de mikor felvette úgy érezte mintha nejlonzacskót hordana. Beleizzadt és büdös lett. Ez az élmény sokaknak egy életre elvette a kedvét a műszálas ruháktól, és csak pamut termékeket hajlandóak felvenni.

Emiatt az élmények miatt, sokszor megkapjuk mi is, hogy műszálas ruhában, NEM LEHET dolgozni, megizzad az ember. Ez tipikusan a rossz tapasztalat miatt alakult ki az emberekben.

Először is mi az a műszál?
A műszál, más néven poliészter, egy mesterséges anyag, melynek az előállítástól függően lehet akár csomagolóanyag, akár silány minőségű ruha, de a legjobb minőségű is.
Néhány példa a műszálas termékekre: sport felsők (műszálas, mégis az izzadtságot elvezeti és nem beizzad), mikroszálas törlőkendők (a jó minőségű áldás a szemüvegeseknek), de például az autóban található Alcantara “bőr” is műszálas anyag.

A pamuttal szemben is vannak előnyei a jó minsőgű műszálas termékeknek. Tapasztalatból tudjuk mi is, hogy a pamut termékek a mosásban  hajlamosak ereszteni a színűket, megfakulnak, összemennek, kibolyhosodnak.

A KOI márka csak a legjobb minőségű műszálas anyagokat használja. A termékek (mi is kipróbáltuk, mert nem hittük el), nem eresztik a színűket, nem fakulnak és nem mennek össze mosás során.
A másik üdvözítő tulajdonságuk, hogy a sport felsőkhöz hasonlóan elvezetik az izzadtságot. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy míg az olcsó pamut felsőben a pörgős éjszakai műszakban leizzadtunk, vizes lett a hátunk, addig a KOI műszálas felsőiben kevésbé izzadtunk le, később éreztük azt hogy nedves a ruha, mert elvezette az izzadtságot és pont az elvezetés miatt gyorsabban is megszáradt (pont mint a sport felsők futáshoz).

A kínálatunkban vannak kevert anyagú ruhák is (KOI Basics széria), melyek 55% pamutot és 45% poliésztert tartalmaznak. Ez a 45% poliészter elég arra, hogy már ne engedje a színét, ne zsugorodjon, és már a nedvességet is eltudja vezetni. Hátránya, hogy az 55% pamut miatt nem olyan lenge. vékony, könnyű mint a 90% fölötti poliészter tartalmú termékeink (pl KOI Lite)

Összességében, megéri kipróbálni egy jó minőségű műszálas ruhát mielőtt leírnánk.

Mi a 30 napos garanciánk keretében, amennyiben nem nyeri el a ruha a vásárló tetszését, kérdés és kifogás nélkül visszatérítjük az árát (egyedüli feltétel hogy ne legyen mosva/összepiszkolva és a címkék ne legyenek eltávolítva), így nem kockáztat semmit aki kipróbálja

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük