Fizetés és szállítás

Fizetési módok


UTÁNVÉT
Utánvéttel történő fizetés esetében a termék árát és a szállítási költségét a kézbesítő futárnak fizeted ki készpénzben vagy bankkártyával. 
Utánvét kezelés: bruttó 190Ft.

ELŐRE UTALÁS
Előre utalással is fizethetsz, mely kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési módot biztosít. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges.

BANKKÁRTYA
Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés összegét azonnal kiegyenlítheted, mely a legkényelmesebb és leggyorsabb fizetési módot jelenti.

Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. 
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Szállítási módok Ingyenes szállítás: bruttó 10.000 Ft feletti rendelések esetén


SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Csomagodat a GLS futárszolgálat házhoz kézbesíti, feladástól számított 1 munkanapon belül. 

| FoxPost automata

Ez a legrugalmasabb szállítási mód, mert az általad kiválasztott Foxpost automatábam akkor tudod átvenni a rendelésed, amikor neked ideális.